حدود ۷۷ هزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱/۱۳ - ۱۲:۲۴
حدود ۷۷ هزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود


۱۳ حمل ۱۳۹۹
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس امسال توانست که از منابع دست‌داشته‌اش هشت سبزخانه‌ی خود را تجهیز و آماده‌ی کشت قوریه‌های پسته بسازد.
در نتیجه‌ی این دست‌آورد، ۷۷ هزار نهالک پسته در خریطه‌ها به صورت معیاری آن کشت و در داخل سبزخانه‌های یادشده پرورش یافته است. 
 مطابق به طرزالعمل، نهالک‌های متذکره قبلاً توسط هیات قیمت‌گذاری شده بود که بر مبنای آن، یک نهال در بدل پنج افغانی برای باشنده‌گان بادغیس و در بدل ۱۰ افغانی برای موسسه‌ها و متقاضیان بیرون از ولایت توزیع می‌گردد.
 این در حالی است که پسته یک نهال مثمر و باارزش و محصول آن یکی از اقلام صادراتی مهم کشور است و ولایت بادغیس بیش‌ترین ساحات جنگل‌های پسته طبیعی را در سطح کشور دارا است. 
در سال‌های اخیر به اساس تلاش‌هایی که صورت گرفته، علاقه‌مندی باغداران بادغیس به ایجاد باغ‌های پسته زیاد شده است. توزیع نهالک‌های جدید، زمینه‌ی دست‌رسی باغداران را به نهال‌های بیش‌تر و معیاری‌تر فراهم ساخته است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۳
Background image

کندهار کې د کرنیزو درملو د قاچاق مخه ونیول شوه؛ ۱۵ کارټنه ناقانونه مواد ضبط شول

۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر رهبرۍ لاندې، د بوټو ژغورنې مدیریت د قرنطین مسؤلینو د کندهار ښار د اوومې ناحیې د باغ‌پُل په. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

د څړځایونو د سروې او تثبیت په‌پار کندز ته د تخنیکي پلاوي سفر

۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت له لوري یو تخنیکي پلاوی د هېواد د شمالي ولایتونو د څړځایونو د سروې، تشخیص او تثبیت په موخه، د بغلان له. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۶
Background image

د خوست نادرشاه کوټ کې پر لسګونو بزګرانو د سویابینو تخم او کیمیاوي سرو وېش لړۍ پیل شوه

۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست له لوري، د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي او د «او‌آرډي‌» مؤسسې په تخنیکي. . .

بازگشت