افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه داشته باشد.
براساس معلومات این مسئولان، میزان بارندگی‌ها در مناطق مرکزی ولایت هرات به ۲۴۷ میلی‌متر و در مناطق نسبتاً کوهستانی به ۳۴۴.۷ میلی‌متر رسیده است. با وجود این افزایش، هنوز برای رفع کامل خشکسالی کافی نیست، اما شرایط امیدبخشی برای کشت و زراعت فراهم شده است.
بشیر احمد احمدی، آمر امور زراعت ریاست زراعت هرات، می‌گوید که به دلیل خشکسالی‌های پی‌هم سال‌های گذشته، سطح آب‌های زیرزمینی کاهش چشمگیری یافته و جبران آن نیازمند چندین سال بارندگی منظم و پی‌درپی در همین سطح یا بیشتر است.
همچنان پیش‌بینی می‌شود که در روزهای آینده بارندگی‌های بیشتری در این ولایت صورت گیرد که می‌تواند تأثیرات مثبتی بر وضعیت زراعت داشته باشد. مسئولان می‌افزایند که اگر میزان بارندگی در مناطق مرکزی به بیش از ۲۵۰ میلی‌متر و در مناطق کوهستانی به بیش از ۴۰۰ میلی‌متر برسد، امید برای رفع خشکسالی در هرات افزایش می‌یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۵
Background image

د کندهار تخته‌پل کې د ۲.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت د اوبو زېرمه کولو چکډېم ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د اوبو د سرچینو د پیاوړتیا، د باراني اوبو د مهارولو او د کرنیزو او مالدارۍ فعالیتونو د ملاتړ په موخه، د کندهار ولایت د تخته‌پل ولسوالی په. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۴
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق                                                                  
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د کوټ، لعلپورې، کوزکونړ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۳
Background image

دمیدان وردګو ولایت په چک ولسوالی کې دبروسلوز ناروغۍ دمخنوي په موخه دواکسین کمپاین پیل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
دمیدان وردګو ولایت دچک ولسوالی کې د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ  دمسؤلو کسانو په هماهنګۍ د حیوانی محرقې. . .

بازگشت