افتتاح برنامه توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در غور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۳۱
افتتاح برنامه توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در غور

برنامه توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۱۲۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده در ولایت غور، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت افتتاح شد.
این برنامه با حضور مولوی حیات‌الله مبارک والی ولایت غور، محترم مولوی قدرت‌الله حقیار رئیس عمومی غله‌جات و ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هیأت همراه، شیخ حفیظ‌الله محفوظ رئیس اداره زراعت غور و شماری از مهاجرین عودت‌کننده از کشور ایران برگزار گردید.
در آغاز این مراسم، والی غور ضمن قدردانی از مساعدت‌های مقام عالی‌قدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی برای مهاجرین عودت‌کننده، گفت امارت اسلامی افغانستان رسیدگی به هموطنانی را که در این اواخر از کشورهای همسایه به‌ویژه ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند، از مسئولیت‌های اساسی خود می‌داند و با تمام توان و امکانات موجود در خدمت آنان قرار دارد. وی همچنان از ادامه همکاری‌ها در بخش‌های مختلف برای حمایت از مهاجرین خبر داد.
سپس مولوی قدرت‌الله حقیار رئیس ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مورد روند توزیع این مساعدت‌ها معلومات ارائه کرد و گفت برای هر نفر پنج بوری گندم ۵۰ کیلویی و مبلغ پنج‌هزار افغانی پول نقد در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، این مساعدت‌ها از طریق این برنامه برای ۱۲۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده ولایت غور توزیع می‌شود که پیش از این از سوی ریاست امور مهاجرین و نهادهای مسئول، تثبیت و شناسایی شده‌اند.
این برنامه بخشی از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان برای حمایت از مهاجرین عودت‌کننده و بهبود وضعیت معیشتی آنان در ولایات مختلف کشور به‌شمار می‌رود

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۳۰
Background image

دکرنې وزارت له‌خوا صنعت او سوداګرۍ وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه 

۲۷ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۹ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق 
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د ځمکو چارو ریاست چارواکي وایي، چې د عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله د فرمان له مخې د کرنې وزارت د ځمکو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۹:۴۹
Background image

د پکتیا ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست کې د قرآن کریم د ترجمې ختم ترسره شو

۲۷ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۹ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست کې د مبارکې روژې له لومړۍ ورځې څخه تر ۲۸مې پورې د قرآن کریم د ترجمې لړۍ په منظم ډول ترسره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۹:۳۲
Background image

د ننګرهار مومندرې ولسوالی کې ۶۳۰ کورنیو ته مرستې او د کانالونو رغنیزې چارې بشپړې شوې

۲۶ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۸ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د ګډې هڅې ملي بشري مؤسسې په تخنیکي همکارۍ او د «جیای‌ان» مؤسسې په مالي لګښت، د مومندرې. . .

بازگشت