تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت ولایت ننگرهار منصوب شدند و در جریان یک نشست رسمی به مسئولان و کارمندان معرفی گردیدند.

مولوی عبدالله ساجد، رئیس امور کارمندان مقام ولایت ننگرهار، از خدمات و صداقت رئیس پیشین زراعت ننگرهار، مولوی محمد ولی محسن قدردانی کرد و هم‌چنین به سوابق جهادی و خدمات مولوی عبد الستار محمد اشاره نمود و توصیه کرد که ولایت ننگرهار به‌عنوان یک ولایت بزرگ و پرجمعیت، باید خدمات خود را صادقانه و مؤثر در بخش زراعت و مالداری به مردم ارائه دهد.

وی افزود که در نظام اسلامی، تغییرات بر اساس حکم آمر انجام می‌شود و مسئولان موظف به اطاعت از این احکام هستند که این یکی از ویژگی‌های برجسته نظام به‌شمار می‌رود. همچنین مولوی ساجد به کارکنان ریاست زراعت توصیه کرد که با رئیس جدید همکاری کامل داشته باشند و از سوی مقام ولایت نیز تضمین همکاری داده شد.

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ننگرهار، از همکاری کارکنان خود تشکر کرده و اظهار داشت که در ولایت نورستان نیز با تمام اخلاص خدمت خواهد کرد.

مولوی عبد الستار محمد، رئیس جدید زراعت ننگرهار، به مقام ولایت و کارکنان ریاست زراعت اطمینان داد که مسئولیت‌های خود را با صداقت و ابتکار پیش خواهد برد. وی گفت: «این نظام با خون و قربانی‌های شهدا به دست آمده و حفاظت از آن مسئولیت مشترک ماست و تلاش خواهیم کرد تا پروژه‌های مؤثر در بخش زراعت و مالداری برای مردم ننگرهار عملی سازیم.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۹
Background image

د لغمان کرني ریاست کي د ممپلیو د پروسس کارخونې د جوړولو په تړاو ناسته وشوه


۱۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د لغمان د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوی سلیمان ایمن، د یو خصوصي شرکت له استازې ډاکټرې ګلنار سره د ممپلیو د پروسس کارخونې لپاره د. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۵
Background image

کندهار ته له پاکستان څخه د قاچاقي غواوو د انتقال مخه ونیول شوه


۱۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست چارواکي وایي، چې د سپین بولدک ولسوالی امنیتي ځواکونو له پاکستان څخه کندهار ته د ۱۶ سرې غواوو. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۱
Background image

د میدان وردګو دکرنې ریاست: د بادامو ۱۲ زره نیالګي وېش ته چمتو دي


۱۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګ ولایت د مرکز میدان ښار اړوند د شهرنو په سیمه کې، د ډاکټید مؤسسه له لوري د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست ته د «بي‌ډي‌ان». . .

بازگشت