اتاق زراعت و مالداری افغانستان گزارش فعالیت‌ها و پلان‌های آینده‌اش را ارائه کرد

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۱۹
اتاق زراعت و مالداری افغانستان گزارش فعالیت‌ها و پلان‌های آینده‌اش را ارائه کرد

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

اتاق زراعت و مالداری افغانستان گزارش فعالیت‌ها و پلان‌های آینده‌اش را در یک نشست خبری به مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ارائه کرد.

این نشست با حضور مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران در کابل برگزار شد و مسوولان اتاق زراعت و مالداری، معلوماتی در مورد دستاوردها و برنامه‌های آینده این نهاد در بخش‌های اعمار سردخانه‌ها، صادرات محصولات زراعتی، باغداری و مالداری ارائه نمودند.

در آغاز نشست، خان محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، در مورد فعالیت‌های این اتاق در زمینه ترویج و تحقیق زراعتی، ایجاد لابراتوارها، ایجاد فارم‌های گاو، گوسفند، شترمرغ و مرغ، معرفی نباتات اقتصادی، تخم‌های اصلاح‌شده بذری، احداث جنگل‌های درختان بیر و صادرات محصولات زراعتی و باغداری به کشورهای اروپایی، روسیه، هندوستان، امارات متحده عرب، قطر، عربستان سعودی و کشورهای همسایه صحبت کرد. وی تأکید نمود که این دستاوردها در نتیجه همکاری و تلاش‌های مشترک وزارت زراعت و اتاق زراعت و مالداری به دست آمده است.

در ادامه، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفت که پس از تحولات اخیر، تلاش‌های گسترده‌ای برای تقویت فعالیت‌های زیربنایی و سوق دادن کشور به سمت خودکفایی انجام شده است. وی افزود که در گذشته بسیاری از سکتورها با رکود مواجه بودند، اما اکنون به‌ویژه در بخش مرغداری پیشرفت‌های قابل ملاحظه صورت گرفته و شمار فارم‌های فعال افزایش یافته است. به گفته وی، سردخانه‌های متعددی نیز در کشور ایجاد شده و محصولات زراعتی افغانستان به بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی صادر می‌شود.

معین زراعت و مالداری تأکید کرد که این اقدامات به منظور حمایت از دهقانان و مالداران و فراهم‌سازی زمینه فروش بهتر محصولات داخلی انجام می‌شود و تلاش‌ها ادامه خواهد یافت تا نباتات اقتصادی و باارزش بیشتر به دهقانان معرفی شود و عواید آنان افزایش یابد.

همچنان میرویس حاجی‌زاده، معاون اتاق زراعت و مالداری افغانستان، در سخنرانی خود گفت که افغانستان از منابع سرشار طبیعی برخوردار است و می‌توان از این ظرفیت‌ها برای رشد اقتصادی استفاده کرد. وی افزود که اتاق زراعت و مالداری متعهد است دهقانان و مالداران را به سمت فعالیت‌های اقتصادی پایدار سوق دهد.

در پایان، داکتر وسیم صافی رئیس عامل اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان، پریزنتیشن جامعی از فعالیت‌های سال جاری و پلان‌های سال آینده این اتاق به اشتراک گذاشت. این نشست با ارائه پیشنهادات از سوی تاجران، مالداران و باغداران و با دعای خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۳
Background image

د ننګرهار په چپرهار ولسوالی کې ۲۴ اړمنو کورنیو ته دوه کلنې بلاربې خوسکۍ ووېشل شوې

۱۴ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د ډاکار مؤسسې په تخنیکي همکارۍ او د «ډانیډا»مؤسسې  په مالي ملاتړ، د چپرهار ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د کندهار ولايت د کرنې رياست څخه ليدنه وکړه

۱۴ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت مالي او اداري مرستیال، مولوي نورالدين عمير، د خپل رسمي سفر په ترڅ کې د کندهار ولايت د کرنې، اوبولګولو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۱۲
Background image

د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د زابل ولايت د کرنې رياست څخه ليدنه وکړه

۱۴ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت مالي او اداري مرستیال، مولوي نورالدين عمير، د خپل رسمي سفر په ترڅ کې د زابل ولايت د کرنې، اوبولګولو او. . .

بازگشت