آغاز روند توزیع کمک‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین بازگشته در کندز

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۰:۳۶
آغاز روند توزیع کمک‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین بازگشته در کندز

۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین بازگشته، در چمن شاروالی شهر کندز، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، معاون والی کندز و شماری از مقامات محلی، رسماً افتتاح گردید.
این برنامه در پرتو رهنمودهای رهبری امارت اسلامی افغانستان و به هدف حمایت از خانواده‌هایی آغاز شده است که پس از سال‌ها دوباره به کشور بازگشته‌اند.
در این مراسم، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری که به منظور افتتاح روند توزیع کمک‌های نقدی و گندم به ولایت کندز سفر کرده بود، ضمن تأکید بر مسؤولیت امارت اسلامی در قبال مهاجرین بازگشته، گفت که امارت اسلامی به منظور کاهش مشکلات معیشتی این خانواده‌ها، به‌ویژه در فصل زمستان، از بودجه داخلی کشور کمک‌های نقدی و غذایی ویژه اختصاص داده است. به گفته وی، در این کمک‌ها برای هر خانواده توزیع گندم خوراکی و پول نقد شامل می‌باشد که در هماهنگی با کمیسیون عالی امور مهاجرین در سایر ولایات کشور نیز تطبیق خواهد شد. وزیر زراعت از مهاجرین خواست که اکنون در سراسر کشور امنیت کامل تأمین است و تحت چتر نظام اسلامی به زندگی عادی خود ادامه دهند.
همچنان معاون والی کندز مولوی حبیب‌الرحمن صهیب در سخنان خود گفت که این کمک‌ها بر اساس حکم خاص و شفقت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی برای خانواده‌های مهاجر در ولایت کندز در نظر گرفته شده است. وی افزود که مسؤولان امارت اسلامی متعهد به فراهم‌سازی سهولت‌های زندگی برای مهاجرین بوده و تلاش‌های‌شان را در این راستا ادامه خواهند داد.
همچنین رئیس زراعت ولایت کندز مولوی نیاز محمد عابد گفت که این کمک‌ها برای دو هزار و ۲۰۰ خانواده مهاجر بازگشته از کشورهای همسایه در نظر گرفته شده است که به هر خانواده پنج بوری گندم و پنج هزار افغانی پول نقد توزیع می‌شود. به گفته وی، این برنامه بخشی از تلاش‌های گسترده حکومت است که هدف آن حمایت اجتماعی و اقتصادی از مهاجرین بازگشته به کشور می‌باشد.
در همین حال، شماری از مهاجرین بازگشته که از این کمک‌ها مستفید شده‌اند، از این اقدام قدردانی کرده و خواهان ادامه چنین کمک‌ها برای رفع نیازهای اساسی‌شان شدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۱۳
Background image

ننګرهار کې پر لسګونو بزګرانو مرستې ووېشل شوې

۲۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او دافغانستان لپاره د هالینډ کمېټې په تخنیکي او اروپایي تولنې په مالي لګښت په د دره نور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۰:۱۹
Background image

د میدان وردګو دایمیرداد ولسوالی کې ۱۵۰ مستحقو بزګرانو ته د هوږې کرکیلې تشویقي کیټونه ووېشل شول

۲۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق  
د میدان وردګو ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د دایمیرداد ولسوالی په بېلابېلو سیمو کې د بزګرانو د ملاتړ او کرنیزو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۰:۰
Background image

د پکتیا په اوو ولسوالیو کې پر ۹۰۰ بزګرانو د سبو تخمونه، شنې خونې او د سبو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۲۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق 
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست، د افغان سوله جوړونکې مؤسسې په همکارۍ، د دې ولایت د مرکز ګردېز او اړوندو ولسوالیو احمدابا،. . .

بازگشت