جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کاپیسا برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۱:۵۱
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کاپیسا برگزار شد

۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا با حضور نمایندگان ریاست‌های مربوط و مؤسسات همکار، به ریاست مولوی نقیب‌الله خادم رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت در مقر ریاست برگزار گردید.
در آغاز جلسه، مولوی نقیب‌الله خادم بر اهداف برگزاری جلسات، پیگیری فیصله‌های قبلی، رعایت طرزالعمل‌های کاری وزارتخانه‌های سکتوری و توزیع عادلانه کمک‌ها در سطح ولایت تأکید نمود. وی برگزاری این‌گونه نشست‌ها را برای حل مشکلات، شریک‌سازی برنامه‌ها و دستاوردها ضروری دانست و از مؤسسات همکار خواست تا در تطبیق پروژه‌ها، طرزالعمل‌های ریاست‌های ذی‌دخل را رعایت نموده و توزیع کمک‌ها را مطابق شرایط برای افراد مستحق انجام دهند.
در ادامه، عارف ولی‌زاده گزارش پروژه‌ها و دستاوردهای ریاست زراعت در ماه سنبله را ارائه کرد و ریاست‌های سکتوری و مؤسسات همکار [NAC، S.U.O و STAR] نیز از فعالیت‌های خویش گزارش دادند. سپس در پیوند به ترتیب پلان انکشافی سال آینده در سطح ولایت و همچنان برگزاری نمایشگاه خزانی سال ۱۴۰۴ در ساحه بادام‌باغ، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین داکتر خلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، از آغاز سرشماری سرتاسری مواشی در ولایت کاپیسا خبر داد و گفت که پس از ۲۲ سال، آمار دقیق مواشی این ولایت دوباره ثبت می‌گردد. او افزود که در این روند بیش از ۷۳ هزار خانواده مالدار سروی شده‌اند.
در بخش دیگری از جلسه، نماینده قوماندانی امنیه پیرامون مبارزه با مواد مخدر و تداوی معتادین معلومات ارائه نمود و خواستار همکاری ریاست زراعت در پلان‌گذاری و اجرای برنامه‌های معیشتی در هماهنگی با این اداره شد.
جلسه پس از جمع‌بندی و دعای خیر توسط رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۳۰
Background image

د خوست دکرنې رییس د اړیکو دفتر ولایتي مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي شیرمحمد ذبیح په دې ولایت کې د اړیکو دفتر«ټي‌ال‌او» ولایتي مسوول محمد علي ځدراڼ سره په ناسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

د کندز دکرنې رییس د افغانستان د ټولنیزپیاوړتیا مؤسسې مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندز ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ رییس مولوي نیاز محمد عابد دخپل کار په دفتر کې د افغانستان د ټولنیز پیاوړتیا مؤسسې د کندز ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۱
Background image

در ارزگان برای ۲۵۰ دهقان سیستم عصری آبیاری قطره‌ای فعال شد تا در صرفه‌جویی آب و افزایش حاصلات باغ‌ها کمک کند

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز ترینکوت و ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان، به منظور عصری‌سازی زراعت و صرفه‌جویی در مصرف آب، سیستم عصری آبیاری قطره‌ای در باغ‌های ۲۵۰. . .

بازگشت