افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری عبدالبصیر شاهد، آمر تنظیم عواید ریاست زراعت و مالداری لوگر، گفت که با همکاری موسسه ارتقای زراعتی افغانستان (FGA)، به دهقانان در ولسوالی محمدآغه و بخش‌هایی از مرکز ولایت هنگ توزیع شده است. وی افزود که سال گذشته هنگ در حدود ۳۰۰ جریب زمین کشت شده بود که اکنون این رقم با رشد سه درصدی به ۴۰۰ جریب رسیده است.
به گفته وی، اکثر زمین‌هایی که امسال تحت کشت هنگ قرار گرفته‌اند، برای نخستین‌بار به این منظور استفاده شده‌اند و تاکنون روند حاصل‌دهی آن آغاز نشده است.
براساس ارزیابی‌های محیطی، اقلیم ولایت لوگر با شرایط رشد نبات هنگ سازگار بوده و این گیاه به آب بسیار کم نیاز دارد. هنگ تنها در ماه‌های حمل و ثور به آبیاری نیاز دارد و پس از آن بدون آب نیز به رشد خود ادامه می‌دهد. توانایی این گیاه در برابر کم‌آبی، آن را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای مناطق خشک و کم‌آب تبدیل کرده است. مسئولان می‌گویند که عاید حاصل از کشت هنگ در حال حاضر نسبت به بسیاری از بوته‌های دیگر در این ولایت، بسیار خوب و رضایت‌بخش بوده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۲۲
Background image

د کرنې وزارت او ملي احصایې ادارې ترمنځ د همغږۍ غونډه ترسره شوه

٩ تله ۱۴۰۵ هـ.ش

١٨ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت او ملي احصایې ادارې ترمنځ تخنیکي او د همغږۍ غونډه، د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د کرنې او. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۸
Background image

د کرنې وزیر د ملګرو ملتونو د پراختیايي پروګرام له نوي استازي سره وکتل

٩ تله ۱۴۰۵ هـ.ش

١٨ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق

د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاءالله عمري په افغانستان کې د ملګرو ملتونو د پراختیايي پروګرام (UNDP) له نوي استازي تورهان صالح. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۳۴
Background image

ننګرهار کې لسګونو بزګرانو، بڼوالو او مالدارانو ته مسلکي روزنه ورکړل شوه

٩ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
١٨ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د ننګرهار ولایت په سره رود، چپرهار، کوزکونړ، کامې او هسکې مېنې ولسوالیو کې لسګونو بزګرانو، بڼوالو او مالدارانو ته د کرنې او مالدارۍ په. . .

بازگشت