افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری عبدالبصیر شاهد، آمر تنظیم عواید ریاست زراعت و مالداری لوگر، گفت که با همکاری موسسه ارتقای زراعتی افغانستان (FGA)، به دهقانان در ولسوالی محمدآغه و بخش‌هایی از مرکز ولایت هنگ توزیع شده است. وی افزود که سال گذشته هنگ در حدود ۳۰۰ جریب زمین کشت شده بود که اکنون این رقم با رشد سه درصدی به ۴۰۰ جریب رسیده است.
به گفته وی، اکثر زمین‌هایی که امسال تحت کشت هنگ قرار گرفته‌اند، برای نخستین‌بار به این منظور استفاده شده‌اند و تاکنون روند حاصل‌دهی آن آغاز نشده است.
براساس ارزیابی‌های محیطی، اقلیم ولایت لوگر با شرایط رشد نبات هنگ سازگار بوده و این گیاه به آب بسیار کم نیاز دارد. هنگ تنها در ماه‌های حمل و ثور به آبیاری نیاز دارد و پس از آن بدون آب نیز به رشد خود ادامه می‌دهد. توانایی این گیاه در برابر کم‌آبی، آن را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای مناطق خشک و کم‌آب تبدیل کرده است. مسئولان می‌گویند که عاید حاصل از کشت هنگ در حال حاضر نسبت به بسیاری از بوته‌های دیگر در این ولایت، بسیار خوب و رضایت‌بخش بوده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۱۳
Background image

ننګرهار کې پر لسګونو بزګرانو مرستې ووېشل شوې

۲۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او دافغانستان لپاره د هالینډ کمېټې په تخنیکي او اروپایي تولنې په مالي لګښت په د دره نور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۰:۱۹
Background image

د میدان وردګو دایمیرداد ولسوالی کې ۱۵۰ مستحقو بزګرانو ته د هوږې کرکیلې تشویقي کیټونه ووېشل شول

۲۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق  
د میدان وردګو ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د دایمیرداد ولسوالی په بېلابېلو سیمو کې د بزګرانو د ملاتړ او کرنیزو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۰:۰
Background image

د پکتیا په اوو ولسوالیو کې پر ۹۰۰ بزګرانو د سبو تخمونه، شنې خونې او د سبو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۲۴ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۷ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق 
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست، د افغان سوله جوړونکې مؤسسې په همکارۍ، د دې ولایت د مرکز ګردېز او اړوندو ولسوالیو احمدابا،. . .

بازگشت