آمادگی برای آغاز کمپاین مبارزه با ملخ‌ها در ولایت کندز

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۵:۲
آمادگی برای آغاز کمپاین مبارزه با ملخ‌ها در ولایت کندز


۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از آغاز آمادگی‌ها برای تطبیق کمپاین مجادله علیه ملخ‌ها در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت خبر می‌دهد.
به‌منظور جلوگیری از خسارات ناشی از تهاجم ملخ‌ها بر چراگاه‌ها و مزارع زراعتی، روز گذشته مقدار ۵۰۰ لیتر آفت‌کش دایفلوبنزورون به ولسوالی ارچی و ۵۰۰ لیتر دیگر به ولسوالی امام‌صاحب ارسال گردید. این مقدار مواد همراه با ماشین‌های ULV، تجهیزات مجادله‌ای و یک موتر هایلکس مجهز با ماشین مایکرونییر، به مناطقی اعزام شده‌اند که گزارش‌های بروز ملخ در آن ثبت شده بود.
مسؤولان ریاست زراعت می‌گویند که هدف از این اقدامات، مبارزه فوری و مؤثر با ملخ‌ها در مراحل ابتدایی ظهور آنان است تا از گسترش این آفت و وارد آمدن خسارات به منابع طبیعی و محصولات زراعتی جلوگیری گردد.
به گفته آن‌ها، در سایر ساحاتی که احتمال ظهور ملخ نیز وجود دارد، برنامه‌هایی برای تطبیق کمپاین‌های مشابه در نظر گرفته شده‌است.
ریاست زراعت کندز تأکید دارد که جلوگیری از شیوع آفات زراعتی یکی از اولویت‌های مهم این اداره بوده و به همین منظور، آمادگی کامل برای واکنش سریع در برابر تهدیدات طبیعی مانند تهاجم ملخ‌ها روی‌دست گرفته شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۲۰:۱
Background image

د روسیې ۲۰۲۵ اقتصادي کنفرانس کې د ګډون په موخه د افغانستان اسلامي امارت د پلاوي سفر


۲۶ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۹ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د افغانستان اسلامي امارت یو لوړپوړی پلاوی د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاالله عمري په مشرۍ، د اقتصاد، صنعت او سوداګرۍ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۶:۵
Background image

د بلخ ولسوالی د اوف ملک کلي د اوبو ویالې رغنیزو چارو څخه څارنه وشوه

۲۶ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۹ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د بلخ دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د بلخ ولسوالۍ د کرنیزو خدماتو عمومي مدیر قاري محمد سلطاني د اوف ملک کلي د اوبو ویالې د پخولو چارو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۵:۵۲
Background image

د بزګرانو د اضافي غنمو د پېرلو بهیر د ارزونې په موخه بغلان ولایت ته د کرنې وزارت د مالي او حسابي رییس سفر

٢٦ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
١٩ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت مالي او حسابي رییس مولوي ضیاءالدین واقف او ورسره مل پلاوى د بزګرانو د اضافي غنمو د پېرلو د طرزالعمل د. . .

بازگشت