برنامه جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی تحت نام "حاصل" در بامیان معرفی شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۰:۳۷
برنامه جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی تحت نام "حاصل" در بامیان معرفی شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برنامه جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی را تحت نام "حاصل" به دهاقین و کوپراتیف‌های زراعتی این ولایت معرفی کرد.
در این نشست که در صالون جلسات ریاست زراعت برگزار شد، نمایندگان کوپراتیف‌های زراعتی، دهاقین و مسئولان مربوطه حضور داشتند. برنامه جدید که توسط نماینده صندوق انکشاف زراعت معرفی شد، زمینه دریافت قرضه‌ها را از طریق مرابحه جنسی برای دهاقین فراهم می‌سازد. بر اساس این برنامه، کوپراتیف‌ها می‌توانند اجناس مورد نیاز خود را با معرفی نماینده‌شان از این صندوق دریافت کرده و هزینه آن از سوی صندوق به حساب فروشنده حواله شود.
همچنان، این برنامه جدید تسهیلاتی را برای خریداری ماشین‌آلات زراعتی مانند تراکتور و تریشلر در اختیار دهاقین قرار می‌دهد. علاوه بر این، زنان تجارت‌پیشه‌ای که در بخش صنایع دستی فعالیت دارند، می‌توانند از این برنامه قرضه دریافت کرده و مواد اولیه مورد نیازشان را تأمین کنند.
عوض داد احمدی، مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها در ریاست زراعت، در این نشست گفت که در سال جاری حدود ۲۵۶ میلیون افغانی قرضه برای ۱۸۰۰ دهقان توزیع شده است. او از دهاقین خواست که در بازپرداخت قرضه‌ها همکاری کرده و قیمت کچالو و کود کیمیاوی را به‌موقع پرداخت کنند تا این خدمات در آینده نیز ادامه یابد. وی افزود که اشخاصی که در سال گذشته قرضه‌های‌شان را بازپرداخت نکرده‌اند، به نهادهای عدلی و قضایی معرفی شده‌اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۰:۴۷
Background image

د نورستان ولایت مرکز پارون کې د ژمني تېلو د جوړولو او شیندلو وقایوي پروګرام تطبیق شو

۱۹ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۱ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د نورستان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د بوټو ساتنې او قرنطین ریاست د پلان او د بوټو ساتنې او قرنطین عمومي مدیریت د عملیاتي. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۹:۲۸
Background image

ننګرهار کې د غیر موسمې سبو تولید په موخه ١٣٦ شنې خونې جوړېږي

د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو د نوي مشورتي او مرستندویه مؤسسې «ان‌سی‌اراو» په تخنیکي او د ملګرو ملتونو د کرنې او خوړو ادارې «اف‌اې‌او» په مالي لګښت د ننګرهار په. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۶
Background image

د خوست موسی خېلو ولسوالی کې د سرو املوکو بڼونه جوړېږي

۱۸ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۰ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د موسی خېلو ولسوالی د کرنیزو چارو عمومي مدیریت تر نظارت لاندې او د «ویرو» مؤسسې په. . .

بازگشت