پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه استیشن القاح مصنوعی در بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۳:۷
پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه استیشن القاح مصنوعی در بلخ

۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرده است که روز گذشته از پروژه انکشافی تعمیر در حال ساخت استیشن القاح مصنوعی بازدید صورت گرفته است.
این پروژه که توسط شرکت معمار وطن سبز در حال اعمار است، تا کنون ۷۵ درصد کار آن تکمیل شده و یکی از پروژه‌های مهم این ریاست به شمار می‌رود. بر اساس برنامه، این استیشن در سطح زون شمال فعالیت خواهد کرد و خدماتی چون عرضه سپرم باکیفیت نسل حیوانات اصلاح شده و نایتروجن مایع را برای همشهریان ارائه خواهد داد.
ریاست زراعت بلخ ضمن تأکید بر اهمیت این پروژه، ابراز امیدواری کرده است که با تکمیل این استیشن، زمینه بهبود نسل حیوانات و تقویت مالداری در این زون فراهم شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۳۰
Background image

د خوست دکرنې رییس د اړیکو دفتر ولایتي مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي شیرمحمد ذبیح په دې ولایت کې د اړیکو دفتر«ټي‌ال‌او» ولایتي مسوول محمد علي ځدراڼ سره په ناسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

د کندز دکرنې رییس د افغانستان د ټولنیزپیاوړتیا مؤسسې مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندز ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ رییس مولوي نیاز محمد عابد دخپل کار په دفتر کې د افغانستان د ټولنیز پیاوړتیا مؤسسې د کندز ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۱
Background image

در ارزگان برای ۲۵۰ دهقان سیستم عصری آبیاری قطره‌ای فعال شد تا در صرفه‌جویی آب و افزایش حاصلات باغ‌ها کمک کند

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز ترینکوت و ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان، به منظور عصری‌سازی زراعت و صرفه‌جویی در مصرف آب، سیستم عصری آبیاری قطره‌ای در باغ‌های ۲۵۰. . .

بازگشت