سفر رئیس زراعت کندز به ولسوالی خان‌آباد و بررسی وضعیت زراعتی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۳ - ۱۱:۳۳
سفر رئیس زراعت کندز به ولسوالی خان‌آباد و بررسی وضعیت زراعتی

۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت ولایت کندز، در سفری به ولسوالی خان‌آباد با ولسوال این ولسوالی دیدار کرد تا وضعیت زراعتی را بررسی و همکاری‌های زراعتی را تقویت نماید. 
در این دیدار، مسائل مهم زراعتی و چالش‌های پیش روی دهقانان از جمله کمبود آب برای آبیاری، نیاز به تجهیزات مدرن زراعتی و کمبود تخم بذری و کودهای کیمیاوی مورد بحث قرار گرفت.
مولوی محراب‌الدین بلال تأکید کرد که وزارت زراعت در تلاش است تا با ارائه برنامه‌های جدید و کمک‌های فنی و تجهیزاتی، به حل مشکلات دهقانان کمک نماید. همچنین، وی به اهمیت توسعه سیستم‌های آبیاری مدرن و افزایش همکاری بین دهقانان و مقامات محلی اشاره نمود.
ولسوال خان‌آباد نیز از آمادگی کامل خود برای همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت جهت اجرای برنامه‌های زراعتی خبر داد.
در ادامه، رئیس زراعت با تیم کاری خود جلسه‌ای را با کارمندان مدیریت زراعت خان‌آباد برگزار کرد. وی از فعالیت‌های انجام‌شده و اجرائات این مدیریت دیدن نمود و بر بهبود ارائه خدمات به مراجعین تأکید کرد. همچنین، به کارمندان هدایت داد تا برای سهولت خدمت‌رسانی و همکاری با مردم تلاش نموده و مسئولیت‌های خود را با صداقت انجام دهند. در پایان، مدیر زراعت و کارمندان مشکلات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۲
Background image

کندهار کې نږدې ۸۰۰ قاچاقي پسونه ونیول شوه

۱۰ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د کندهار ولایت په سپین بولدک او ریګستان ولسوالیو کې د کرنې او مالدارۍ ریاست، امنیه قومندانۍ او سیمه‌ییزو مسؤلینو په همغږۍ، د ۷۹۰ قاچاقي. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۱۹
Background image

پکتیکا کې د جوارو ۴۰ ننداریزو کروندو جوړولو لپاره د اصلاح شوي تخم وېش

۱۰ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د پکتیکا د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست له لوري د کرنیزو فعالیتونو د پراختیا په موخه، د جوارو ۴۰ ننداریزو کروندو جوړولو لپاره د تېرې. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۹:۳۴
Background image

کندهار کې د شېدو ټولولو درې مرکزونه ګټې اخیستنې ته وسپارل شول

۱۰ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د کندهار کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، له جرمونو او مخدره توکو سره د ملګرو ملتونو د مبارزې دفتر (یو.ان.او.ډې.سي) په مالي ملاتړ،. . .

بازگشت