به ۹۰ تن در دو ولسوالی ولایت تخار گاو شیری و گوساله آن توزیع خواهد شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۵۲
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار گاوهای شیری را که قرار است از سوی موسسه کنسرن برای ۹۰ خانواده در ولسوالی‌های رستاق و چاه آب آن ولایت توزیع شود معاینه صحی کردند.

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار گاوهای شیری را که قرار است از سوی موسسه کنسرن برای ۹۰ خانواده در ولسوالی‌های رستاق و چاه آب آن ولایت توزیع شود معاینه صحی کردند.
دفتر کنسرن پروژه یی را تحت نام معیشت فراگیر در دو ولسوالی رستاق و چاه آب ولایت تخار تطبیق می‌نماید که از طریق آن برای تعداد ۹۰ خانواده بی‌بضاعت که ۴۵ فامیل آن از ولسوالی چاه آب و ۴۵ فامیل آن از ولسوالی رستاق می‌باشد گاو شیری همراه گوساله آن توزیع می‌نماید.
 روند سروی و انتخاب مستفیدین در هماهنگی آمریت مالداری و مدیران خدمات زراعتی ولسوالی‌ها تکمیل گردیده و قرار است برای مستفیدین انتخابی گاو‌های شیری محلی چوچه دار مطابق شرایط از قبل مشخص شده توزیع گردد.
قبل از توزیع چک و معاینه صحی گاو‌های آماده شده توسط هیئت تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی مطابق مشخصات تعیین شده صورت گرفته بعد از نشانی و تایید گاوها برای توزیع به ساحه انتقال می‌شود و این پروسه طی سه مرحله صورت می‌گیرد که  
 در مرحله اول به تعداد ۲۵ فرد گاو شیری آماده شده  از جانب تیم تخنیکی‌ این آمریت و دفتر کنسرن چک و بررسی شده و تایید گردید. 
در این برنامه برای هر مستفید بر علاوه توزیع  یک فرد گاو شیری گوساله دار  به مقدار ۱۰۰ کیلوگرام خوراکه بیلانس شده نیز توزیع می‌گردد .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

کرنې وزارت کې د کرنیزو تخمونو د ملي بورډ غونډه ترسره شوه


۵ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۹ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق 
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د کرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدراعظم عثماني په مشرۍ، د مورنیو، بنسټیزو او تصدیقي اصلاح شویو تخمونو د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۱:۱۹
Background image

پکتیا کې د شاتو مچیو ټولنو سره د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۵ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۹ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق 
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په نوښت، ددې ولایت په مرکز ګردېز ښار کې د شاتو مچیو پالونکو ټولنو سره د همغږۍ غونډه ترسره. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۴۲
Background image

د کرنې وزارت د پلان لوی رییس د په افغانستان کې د کرنې کلسټر له چارواکو سره وکتل

۵ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۹ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق 
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پروګرامونو د پلان او همغږۍ لوی رییس مولوي عبدالغفور په مشرۍ، په افغانستان کې د کرنې کلسټر له عمومي مسؤل. . .

بازگشت