سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۶:۵
سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

۲۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  که  در راس یک هیئت از متخصصین آن ریاست به منظور افتتاح پروژهای زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی به لایت تخار سفر کرده با مولوی عبید الله امین زاده  والی و قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت آن ولایت دیدار کردند.
به گفته مولوی شیرمحمد حاتمی ریاست زهکشی و اصلاح زمین مبلغ هفده میلیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امسال جهت زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی در ولایت تخار تخصیص داده شده است که قرار است در ساحاتی که زمین‌های آن نیاز به زهکشی داشته باشد به مصرف می‌رسد.
در جریان این سفر هیئت وزارت زراعت با مولوی عبید الله امین زاده والی تخار و قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت آن ولایت دیدار و خواستار همکاری در تطبیق پروژهای زهکشی و اصلاح زمین در ولایت تخار شدند که والی و رییس زراعت تخار اطمینان همکاری را در تطبیق پروژهای اصلاح زمین و زهکشی سپردند.
این پروژهای زهکشی در حال تطبیق می شود که زمین های زیادی در کشور به دلیل نزیک به آب بودن به شوره زار تبدیل شد و از کشت بازماندن که با انجام عملیه زهکشی آن زمین ها دوباره قابل کشت می شودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

فراه کې ۱۴۸ مستحقو بزګرانو ته د کرنې او بڼوالۍ اړوند مرستې وویشل شوې

۱۹ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د فراه ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ، د «سی‌اچ‌اې» مؤسسې له لوري او د خوړو نړۍوال پروګرام «ډبلیو.اف.پي» په مالي ملاتړ، د. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

د ننګرهار کوز کونړ ولسوالی کې ۱۵۰۰ بزګرانو ته د اصلاح شويو غنمو د تخم وېش لړۍ پیل شوه

۱۹ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ، د ملګرو ملتونو د کرنې او خوړو ادارې «اف.اې.او»  په مالي لګښت او د «نوي مشورتي او. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۳۱
Background image

پکتیکا کې ۱۲۱۰ کسانو ته د کار په بدل کې نغدې پیسې ووېشل شوې 

۱۹ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د پکتیکا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د معلوماتو له مخې، د دغه ولایت د ګومل او جانیخیل ولسوالیو په سیمو کې د خوړو نړۍوال پروګرام. . .

بازگشت