کمپاین نهال شانی بهاری در ولایت بامیان افتتاح گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۷ - ۱۳:۲۲
کمپاین نهال شانی بهاری در ولایت بامیان افتتاح گردید

 ۷ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین نهال شانی بهاری تحت عنوان (غرس نهال محوخشک‌سالی ) از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با حضور داشت مسوولان محلی آن ولایت آغاز گردید.
در این کمپاین نهالا ها  با شعار (نهال شانی صدقه جاریه، سرمایه مادی و معنوی برای جامعه می‌باشد) در ولایت بامیان غرس گردید.
در محفلی که به همین مناسبت درمحوطه لیسه عالی ذکور بامیان دایر شده بود در آن مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت، ملاگلاب الدین ذبیح الله رئیس زراعت، روئسای ادارات محلی، نماینده‌گان موسسات همکار و جمعی از باشنده‌گان این ولایت حضور داشتند.
  ابتداء والی بامیان در باره اهمیت غرس نهال صحبت نموده و از مردم این ولایت خواست تا به این کمپاین پیوسته و با غرس نهال در محوخشکسالی و بهبود سرسبزی و محیط زیست سالم سهم گیرند.
سپس رئیس زراعت در مورد ارزش و اهمیت نهال شانی و ترویج فرهنگ نهال شانی برای ایجاد سرسبزی به منظور بهبود محیط زیست و کاهش آلودگی هوا و انکشاف منابع طبیعی  از دید نظام اسلامی صحبت کرد و شاندن نهال را صدقه جاریه، سرمایه مادی و معنوی برای جامعه گفت.
بعداز آن کمپاین متذکره با غرس چند اصله نهال در محوطه لیسه عالی ذکور مرکز بامیان توسط اشتراک کننده‌گان این محفل رسماً آغاز گردید .
 روند توزیع برای ادارات دولتی، نهاد های اجتماعی، اماکن عام المنفعه و مقدسه و افراد علاقمند سرسبزی محیط زیست بمنظور بهبود محیط زیست و توسعه جنگلداری 1159860 اصله نهال مثمر و غیر مثمر از قوریه جات این ریاست به همکاری موسسات همکار در سطح ولایت بامیان که قبلاً سروی شده است توزیع میشود.
قابل یاد آوری است که در جریان توزیع نهال از طریق مدیریت عمومی جنگلات، علفچرها و نباتات طبی  به منظور استفاده موثر از نهال، چگونگی غرس، نحوه آبیاری ومراقبت از آن برای مستفدین رهنمایی و آکاهی دهی صورت می‌گیرد .

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۴
Background image

پکتیکا کې د کرنې ریاست او همکارو مؤسسو تر منځ د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۲۰ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د پکتیکا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په تالار کې د همکارو مؤسسو تر منځ د همغږۍ غونډه ترسره شوه.
د غونډې په پیل کې د پکتیکا د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۲
Background image

دهلمند د کرنې ریاست او د ملګرو ملتونو پراختیایي ادارې تر منځ د همکارۍ د پراخېدو په اړه بحث وشو

۲۰ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي نیازمحمد وهاج د ملګرو ملتونو د پرمختیايي پروګرام (یو.ان.ډي.پي) د سهیل لویدیځ زون له. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

د خوست صبریو او یعقوبیو ولسوالیو کې پر ۲۰۰ مستحقو بزګرانو دغنمو اصلاح شوي تخمونه ووېشل شول

۲۰ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د خوست ولایت کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د کرنیزو چارو د ودې او حاصلاتو د زیاتوالي په موخه، د صبریو او یعقوبیو ولسوالیو ۲۰۰ مستحقو. . .

بازگشت