هیئت تخنیکی ولایت کندز ۲ هزار و۸۶۰ جریب زمین غصب شده را در ولسوالی گلتپه استرداد کردند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱ - ۱۰:۲
هیئت تخنیکی ولایت کندز ۲ هزار و۸۶۰ جریب زمین غصب شده را در ولسوالی گلتپه استرداد کردند

مولوی امان الله ‌حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز و اعضای هیئت به ساحات توبره‌کش و عسقلان ولسوالی گلتپه سفر نموده و ۲ هزرا و۸۶۰ جریب زمین را استرداد نمودند.
در این سفر هیئت تخنیکی بعد از نشست با مردم محل و متصرفین زمین از ساحه ۲۵۰۰ جریب زمین امارتی که قبلا منحیث زمین امارتی حکومتی تشخیص و تثبیت گردیده بود دیدن نموده و نظر به درخواست مردم محل مبنی بر اخذ اجاره همین موازی که ورثه شهداء و مجاهدین بوده و مستحق میباشند هدایت داده بودند تا طبق اصول برای شان به اجاره داده شود، از اینکه ساحه زمین سفید بوده و از طرف دیگر متصرفین آن به امارتی بودن آن اعتراف دارند طبق صراحت فقره ۵ ماده هفتم طرزالعمل کاری هیئت تخنیکی موازی متذکره استرداد گردیده و هدایت داده اند تا اداره زراعت بعد از ثبت در بانک زمین طبق اصول به ذولیدی غیر شرعی آن به اجاره دهد. 
هکذا در ساحه عسقلان موازی ۳۶۰ جریب زمین قبلا منحیث زمین امارتی تشخیص و تثبیت گردیده بود و مردم محل اعتراف به امارتی بودن آن داشته اند و اظهار میدارند که همین زمین را در سال‌های انقلاب استفاده نموده و خواستار اجاره آن می‌باشند. هیئت فیصله نمود تا آن را نظر به اصول اجاره دهد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې پلاوي د کندهار څېړنیزو فارمونو څخه لیدنه وکړه

۸ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۱ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» چارواکو د کندهار ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د کوهکران او سبو څېړنیزو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۰
Background image

کندهار دوو ولسوالیو کي د ځنګلي بوټو ساتنې او پوهاوي په موخه څارنه ترسره شوه

۸ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۱ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر رهبري لاندي، د سپین بولدک او پنجوائې ولسوالیو د کرنې او مالدارۍ مسؤلینو او د ځنګلونو او. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۹
Background image

د کندهار ژړۍ کې ۱۳۰ اړمنو بزګرانو ته د جوارو اصلاح شوي تخمونه او کیمیاوي سرې ووېشل شوې

۸ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۱ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ، د کندهار کډوالو. . .

بازگشت