کار اعمار دو چکدم در دو ولسوالی ولایت جوزجان آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۹:۴۹
کار اعمار دو چکدم در دو ولسوالی ولایت جوزجان آغاز شد

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می‌گویند، که سنگ تهداب اعمار دو ‌باب چکدم را در ولسوالی آقچه و خانقاه این ولایت گذاشته و روند کاری در آن جریان دارد.
کار ساخت این چکدم ها با حضور مولوی زین الدین حسام رییس انجنیری و انکشاف آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، قاری عبدالغنی شریفی ریس زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان، نماینده ولایت و با اشتراک رئیس شورا و متنفذین محل شورای آن ولسوالی‌ها  رسماً تهداب گذاری گردید. 
در ابتداء مولوی زین الدین حسام رئیس انجنیری و انکشاف آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مورد اهمیت و فواید اعمار چکدم‌ها توضیحات همه جانبه ارایه نموده از شرکت قرار دادی خواست که پروژه متذکره را مطابق مشخصات و دیزاین با کیفیت در زمان معین آن تطبیق نماید تا هر چه زودتر به بهره‌برداری مورد استفاده مردم قرار گیرد. 
در همین حال  بزرگان منطقه‌های که در آن چکدم احداث می شود ضمن تأکید در حفظ و مراقبت از چکدم‌ها از رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ابراز سپاس و قدردانی نمودند. 
این چکدم‌ها به منظور تقویت آب‌های زیر زمینی، جلوگیری از خشک‌سالی و رسیدگی به مشکلات کم آبی مالداران در این ولایت اعمار می‌گردد.
قرار است در ده ولسوالی ولایت جوزجان ده باب چکدم از بودجه‌ انکشافی وزارت زراعت آبیاری و مالداری اعمار تا پایان سال جاری تطبیق گردد‌.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۳۳
Background image

د کرنې وزارت د اراضۍ رياست لخوا شهيدانو او معلولينو چارو وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

۲۴ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۹ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست کې جوړه شوې غونډه کې، چې د اراضۍ ریاست د ځمکو د انتقال او وېش رییس مولوي سید محمد سعيد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۳۲
Background image

د کندهار درېیو ولسوالی کې د شېدو راټولولو پر۴ مرکزونو اړین توکي ووېشل شوې

۲۴ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۹ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د اروپایي ټولنې په مالي ملاتړ، د هالنډ کمېټې په تخنیکي همکارۍ او د مالدارۍ آمریت تر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

د کرنې او مالدارۍ مرستیال: نړۍواله ټولنه باید د افغانستان په اړه د مخدره توکو پر وړاندې د مبارزې ژمنې عملي کړي

۲۴ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۹ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت  دکرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدراعظم عثماني  له جرمونو او مخدره توکو سره د ملګرو ملتونو د مبارزې. . .

بازگشت