بازدید هیئت جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا از دشت ناگمان واقع مرکز آن ولایت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۱۵:۳۲
بازدید هیئت جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا از دشت ناگمان واقع مرکز آن ولایت 

۲۶ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
رهبری و اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی  ولایت کاپیسا  جهت آغاز کار عملی به منظور برسی و تثبیت ساحات امارتی به منطقه دشت ناگمان واقع مرکز این ولایت رفتند.
 هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی ولایت کاپیسا به رهبری  مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری اعضای شامل این کمیته طبق فیصله جلسه قبلی طی سفری تمامی اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمين های امارتی جهت آغاز  کار عملی به منظور برسی و تثبیت ساحات امارتی باقی مانده غازم دشت ناگمان واقع مرکز این ولایت شدند.
در نخست همراه با بزرگان قومی آن منطقه دیدار نموده و فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفطه الله که در مورد جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی است، بصورت کامل آن برای شان قراعت نمودند و ایشان را در زمینه آگهی کامل دادند و همچنان به تمامی نقاط آن منطقه رفته از نزدیک ساحات امارتی را دیدن و برسی نمودند که در آن منطقه صدها جریب زمین امارتی موجود بود.
 در عین حال مانع فعالیت افراد و اشخاص متصرف و غاصب شده و برای احالی آن مناطق نیز تفهيم گردید که از غصب ساحات امارتی بطور جدی جلوگیری نموده و از ملکیت‌های عامه که از جمله بیت المال و سرمایه ملی کشور ما است حفاظت نمایند.
و در پایان این سفر تصمیم رهبری و تمامی اعضای هیئت این شد که مع‌الخیر سر از فردا دو شنبه تیم فنی متشکل از ریاست‌های شامل هیئت به ساحه مذکور بروند و کار عملی خویش را جهت برسی و تثبیت ساحات امارتی برویت نقشه کدستری با در نظر داشت اسناد قانونی و شرعی آغاز نمایند تا باشد ساحات غصب شده به طور دقیق آن شناسايی و تثبیت شود و از نزد غاصبین و متصرفین واپس گرفته شود و همچنان متصرفین و غاصبین شناسايی و جدول ایشان جهت اجراآت بعدی ترتیب گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۴
Background image

دهلمند ولایت د عشر چارواکو سره د همغږۍ ناسته ترسره شوه

۹ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست مقام په لارښوونه، د مرکز لښکرګاه او د ولایت د ۱۸ ولسوالیو د عشر چارواکو سره د همغږۍ، انسجام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۲
Background image

د پکتیکا ولایت د کرنې ریاست رییس د «هلټو» مؤسسې له چارواکو سره لیدنه وشوه

۹ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د پکتیکا ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ رییس مولوی لعل محمد ګوهر، د «هلټو» مؤسسې له مسؤلینو سره د خپل کار په دفتر کې لیدنه ترسره کړه.
په. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

د کرنې وزارت مشرتابه د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې سره د باکیفیته کرنیزو تخمونو د تولید په اړه ناسته وکړه

۹ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت کې د کرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدراعظم عثماني او د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» رییس. . .

بازگشت