سفر وزیر زراعت به بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۵/۳ - ۱۰:۳۶
بامیان

فصل نو برای زراعت بامیان رقم می‌خورد
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرهایش به ولایات، این بار به ولایت بامیان رفت.
وزیر زراعت صبح امروز پنج‌شنبه، با رسیدن به بامیان، با محمدظاهر زهیر والی بامیان دیدار کرد.
آقای زهیر در این دیدار از افزایش توجه وزارت زراعت به این ولایت قدردانی و از وزیر زراعت برای رهبری این توجهات، سپاس‌گزاری کرد.
در همین حال، نصیراحمد درانی در این دیدار گفت که امسال بودجه وزارت زراعت به بامیان تقریباً دوبرابر شده است (۲۲۰ میلیون افغانی بود که امسال ۴۲۰ میلیون افغانی شده است) و هم‌چنان توجهات ویژه به این ولایت صورت گرفته است. 

سفر وزیر به بامیان


وزیر زراعت گفت که افتتاح پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری، راه‌اندازی پروژه‌ی مصونیت غذایی، برنامه‌ریزی و عمل برای رشد اولین پارک ملی افغانستان (بند امیر)، ایجاد یک هزار فارم مرغداری خانه‌گی به بانوان این ولایت، از برنامه‌های جدیدی است که آنان در این سفر کلید خواهند زد.
بامیان که به سبد کچالوی افغانستان مشهور است، همواره از شمار ولایت‌های محروم بود. اما حالا با افزایش دوبرابری بودجه‌ی بخش زراعت و نیز بیش‌تر شدن فعالیت پروژه‌های زراعتی وزارت زراعت به این ولایت، در محراق کار و پیکار برای رشد زراعت قرار دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۱۳
Background image

د ننګرهار هسکه مېنه کې د واټرشیډ او کانال جوړولو چارې روانې دي؛ ۸۰۰ جریبه ځمکه به خړوبه شي

۱ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش
۹ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او د ډنمارک د کډوالو شورا «ډي‌ارسي» په مالي ملاتړ، د هسکې مېنې ولسوالی د خم کلي د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

د هلمند دکرنې رییس صنعتکارانو ستونزې واورېدې

۱ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش
۹ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس قاري محمدنسیم «عبدالرحمن» د خپل کار په دفتر کې د دغه ولایت له لسګونو صنعتکارانو او سوداګرو. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۳۱
Background image

لغمان کې سلګونو څارویو ته د پوستکي د دانو ناروغۍ واکسین کمپاین پیل شو

۳۱ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د لغمان د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او د خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «افاې‌او» په مالي همکارۍ، د لغمان ولایت په ټولو. . .

بازگشت