نتیجه یک مطالعه باغداری در کندز: ورایتی شفتالوی مایکریست در یک هکتار ۲۷ تُن حاصل‌ می‌دهد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۷ - ۱۱:۲۳
نتیجه یک مطالعه باغداری در کندز:  ورایتی شفتالوی مایکریست در یک هکتار ۲۷ تُن حاصل‌ می‌دهد ۱۷سرطان ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، اعلام کرده که براساس یک مطالعه جدید در باره ورایتی‌های شفتالو در این ولایت، نوع شفتالوی مایکریست، مقاوم و سازگار با آب‌وهوای کندز است و در یک هکتار زمین، ۲۷ متریک تُن حاصل می‌دهد. این مطالعه از سوی ریاست زراعت ولایت کندز بالای ورایتی‌های «مایکریست، A6، فلاورتاپ و فلاور کریست» شفتالو در مساحت یک‌هزار و ۲۴ مترمربع زمین به منظور پی‌بردن به مقاومت این ورایتی‌ها در براب
۱۷سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، اعلام کرده که براساس یک مطالعه جدید در باره ورایتی‌های شفتالو در این ولایت، نوع شفتالوی مایکریست، مقاوم و سازگار با آب‌وهوای کندز است و در یک هکتار زمین، ۲۷ متریک تُن حاصل می‌دهد.
این مطالعه از سوی ریاست زراعت ولایت کندز بالای ورایتی‌های «مایکریست، A6، فلاورتاپ و فلاور کریست» شفتالو در مساحت یک‌هزار و ۲۴ مترمربع زمین به منظور پی‌بردن به مقاومت این ورایتی‌ها در برابر بیماری‌ها و آفات نباتی، حاصل‌دهی بهتر، پاسخ‌گویی در مارکیت و توافق محیطی آن صورت گرفته است. روند این مطالعات بالای تخمه و قلمه‌‌های این ورایتی‌های شفتالو از سال ۲۰۱۱ آغاز شده بود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، درنظر دارد تا قلمه‌های ورایتی مایکریست شفتالو را در این ولایت تکثیر و ترویج کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

د کرنې وزیر په کابل کې د ایران له سفیر سره وکتل

۳۰ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش

۸ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق

د افغانستان د اسلامي امارت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاءالله عمري دخپل کار په دفتر کې په کابل کې د ایران د اسلامي جمهوریت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۶
Background image

د کرنې وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی ریاست له ولایتي مسوولینو سره د همغږۍ غونډه وکړه

۳۰ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش

۸ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق

د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی ریاست د ولایتي مسوولینو په ګډون د همغږۍ انلاین غونډه ترسره کړه.

په. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۲
Background image

ننګرهار کې د شیدو راټولولو څلورو مرکزونو سره د ۲۰ زره ډالرو په ارزښت د وسایلو مرسته وشوه

۳۰ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش

۸ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق

د ننګرهار د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د افغانستان لپاره د هالینډ کمېټې په تخنیکي همکارۍ او د اروپایي ټولنې په مالي ملاتړ،. . .

بازگشت