آغاز کارزار وقایه و کنترول امراض قارچی تاکستان‌ها در فاریاب

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۱:۳۱
آغاز کارزار وقایه و کنترول امراض قارچی تاکستان‌ها در فاریاب

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کارزار تهیه و استعمال لایم سلفر را به‌منظور وقایه و کنترول امراض قارچی تاکستان‌ها در سه ولسوالی این ولایت آغاز کرد.
این کارزار از سوی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین نباتی و با همکاری باغداران در ولسوالی‌های دولت‌آباد، شیرین‌تگاب و قیصار تطبیق می‌شود.
برهان‌الدین سبحانی، مدیر عمومی حفاظت نباتات، می‌گوید که استفاده از لایم سلفر یک راه‌حل مؤثر برای جلوگیری از امراض قارچی، بهبود کیفیت محصول و اصلاح خاک است. وی تأکید کرد که این محلول باید به شیوه‌ی درست و تحت نظارت مأمورین تطبیق شود تا از آسیب به گیاهان و محیط‌زیست جلوگیری گردد.
وی همچنین به باغداران توصیه کرد که در استفاده از این محلول تعادل را حفظ کنند، زیرا مصرف بیش از حد آن ممکن است به تاک‌های انگور آسیب رسانده و کیفیت خاک را تحت تأثیر قرار دهد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۱۰:۲۵
Background image

جوزجان کې د آقچې مسلخ څخه دکرنې وزارت د پلاوي لیدنه

۲۳ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د مالدارۍ او حیواني روغتیا لوی رییس مفتي ذاکرالله ذاکر په مشرۍ یو پلاوی، د وزارت د مقام د سلاکارانو. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۲۵
Background image

د هلمند دکرنې رییس؛ د سویابینو کرکېله د هلمند له اقلیم سره برابره ده او نړۍوال بازار لري

۲۳ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د هڅو په لړ کې، د ملګرو ملتونو دخوړو او کرنې ادارې «اف.اې.او» په مالي همکارۍ د سویابینو. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۹
Background image

کندهار کې ۱۵۰ بزګرانو ته د اقلیم اړوند روزنیز پروګرام پیل شو

۲۳ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
په کندهار ولایت کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت اړوند «د کرنې او مالدارۍ سکټور د اقلیمي بدلونونو سره د سازښت ریاست» له لوري، د یاد. . .

بازگشت