در ارزگان برای ۲۵۰ دهقان سیستم عصری آبیاری قطره‌ای فعال شد تا در صرفه‌جویی آب و افزایش حاصلات باغ‌ها کمک کند

mail-admin
Wed, Mar 11 2026 11:51 AM
روزګان کې د اوبو سپما او د بڼونو د حاصلاتو د زیاتوالي پهپار ۲۵۰ کروندګرو ته د څاڅکو عصري خړوبولو سیسټم فعال شو

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز ترینکوت و ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان، به منظور عصری‌سازی زراعت و صرفه‌جویی در مصرف آب، سیستم عصری آبیاری قطره‌ای در باغ‌های ۲۵۰ دهقان فعال گردید.
در مراسم افتتاح این پروژه، مولوی عطاءالله راشد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان، مولوی عبدالمنان فاروقی آمر منابع طبیعی، سرپرست رئیس اطلاعات و فرهنگ، آمر امور جوانان و شماری از بزرگان قومی حضور داشتند.
رئیس زراعت ارزگان در این مراسم گفت که سیستم عصری آبیاری قطره‌ای برای پرورش سالم باغ‌ها، استفاده مؤثر از آب و افزایش حاصلات باغداری اهمیت ویژه دارد. وی باغداران را تشویق کرد تا از مزایای این سیستم به گونه مسلکی استفاده کنند و آن عده دهقانانی که هنوز از این سیستم برخوردار نیستند، تلاش نمایند آن را حتی با هزینه شخصی نیز فعال سازند.
این پروژه تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ارزگان و زیر نظارت آمریت منابع طبیعی، با همکاری تخنیکی مؤسسه حرکت و حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد تطبیق گردیده است.
بر اساس این پروژه، برای ۱۵۰ دهقان در مرکز ترینکوت و ۱۰۰ دهقان در ولسوالی خاص ارزگان سیستم‌های عصری آبیاری قطره‌ای فعال شده است. این سیستم آبیاری منظم باغ‌ها را تضمین کرده، از ضایع شدن آب جلوگیری می‌کند و در افزایش حاصلات باغ‌ها نقش مهمی دارد.
همچنان برای شماری از دهقانان تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات نیز توزیع گردیده تا زمینه افزایش تولیدات زراعتی فراهم شود.
دهقانان از این کمک‌ها استقبال کرده و خواستار ادامه چنین پروژه‌ها شدند. مسئولان نیز اطمینان دادند که در آینده پروژه‌های انکشافی بیشتری برای حمایت از دهقانان تطبیق خواهد شد.

Latest news

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

Wed, Aug 11 2021 5:29 PM
Background image

Holding a Meeting on Collecting Horticultural Products

Asad 20; August 11, 2021
A meeting on how to collect horticultural products was held at the Ministry of Agriculture campus with presence of Shirshah Amiri, deputy minister of. . .

Mon, Aug 09 2021 2:12 PM
Background image

The first phase of Daikundi Valley Natural Resources Management Project completed

Asad 18: August 9, 2021
The Forest Rehabilitation Project, which was started by Directorate of Agriculture in cooperation with Aga Khan Foundation on May 1, 2019 to boost ecosystem has. . .

BACK TO NEWS