سفر وزیر زراعت به ولایت بادغیس و آغاز توزیع گندم و کمک نقدی برای مهاجرین بازگشته

qiam_amin
Mon, Feb 02 2026 3:11 PM
سفر وزیر زراعت به ولایت بادغیس و آغاز توزیع گندم و کمک نقدی برای مهاجرین بازگشته

۱۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به منظور آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشت به گشور در ولایت بادغیس در رأس یک هیئت به  آن ولایت سفر کرد.

در جریان  این سفر، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری طی برنامه رسمی با حضور ملا محمد حنیف حمزه والی ولایت بادغیس، ملا غوث‌الدین افغان معین والی، رئیس زراعت آبیاری و مالداری و شماری از مسئولان محلی روند توزیع  گندم و پول نقد  را آغاز کرد.

وزیر زراعت آبیاری و مالداری در سخنان خود گفت که این کمک‌ها به هدایت ویژه عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، به‌منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند مهاجر در سراسر کشور در نظر گرفته شده و توزیع آن به‌گونه منظم در تمام ولایات جریان دارد.

به گفته وزیر زراعت، برای هر خانواده مهاجر پنج بوجی گندم و مبلغ پنج هزار افغانی پول نقد اختصاص یافته است تا بخشی از مشکلات معیشتی آنان پس از بازگشت به کشور کاهش یابد. وی تأکید کرد که این روند با شفافیت و نظم در حال تطبیق است.

همچنان معاون والی بادغیس از سفر وزیر زراعت و هیئت همراه استقبال کرد و پیرامون تلاش‌های حکومت محلی برای ایجاد سهولت‌های بیشتر برای مهاجرین بازگشته در این ولایت صحبت نمود.

قرار است در این روند برای یک هزار 200 خانواده مهاجر بازگشت در ولایت بادغیس پول نقد و گندم توزیع شود.

Latest news

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

Wed, Aug 11 2021 5:29 PM
Background image

Holding a Meeting on Collecting Horticultural Products

Asad 20; August 11, 2021
A meeting on how to collect horticultural products was held at the Ministry of Agriculture campus with presence of Shirshah Amiri, deputy minister of. . .

Mon, Aug 09 2021 2:12 PM
Background image

The first phase of Daikundi Valley Natural Resources Management Project completed

Asad 18: August 9, 2021
The Forest Rehabilitation Project, which was started by Directorate of Agriculture in cooperation with Aga Khan Foundation on May 1, 2019 to boost ecosystem has. . .

BACK TO NEWS