سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

mail-admin
Mon, Jan 19 2026 12:20 PM
سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس زراعت ولایت نیمروز با ولسوال چهاربرجک، مدیر عمومی خدمات زراعتی و کارمندان مربوطه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، پیرامون وضعیت زمین‌های امارتی، منابع طبیعی، مشکلات دهقانان و مالداران و همچنان چالش‌های موجود در بخش زراعت و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
پس از آن، رئیس زراعت همراه با مسوولان محلی از بند کمال‌خان و ساحات اطراف آن، شامل زمین‌ها و جنگلات، بازدید به عمل آورد. در این بازدید، مسایل مربوط به غصب زمین‌های امارتی و تخلفات غیرقانونی در قطع درختان و جنگلات از نزدیک بررسی شد.
ولسوال چهاربرجک اطمینان داد که در زمینه جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی و قطع غیرقانونی جنگلات، اقدامات جدی روی دست گرفته شده و با افراد متخلف مطابق اصول و مقررات برخورد صورت خواهد گرفت.
در ادامه، رئیس زراعت ولایت نیمروز با علما، متنفذین قومی، دهقانان و مالداران دیدار کرده و از نزدیک مشکلات آنان را در بخش کمبود آب، نبود امکانات و وسایل زراعتی، مشکلات تخنیکی و وضعیت مالداری مورد بررسی قرار داد. وی رهنمودهای لازم را به‌منظور بهبود امور زراعتی، تقویت مالداری و گسترش همکاری دوامدار میان اداره زراعت و مردم محل ارائه نمود.
همچنان در بخش رسیدگی به مهاجرین، اطمینان داده شد که برنامه توزیع گندم خوراکی و کمک‌های نقدی که پیش از این به هدایت رهبری امارت اسلامی در نظر گرفته شده است، در هماهنگی با ادارات مربوطه در زمان مناسب تطبیق خواهد شد.
این سفر باعث گردید تا وضعیت زراعت، مالداری و منابع طبیعی ولسوالی چهاربرجک از نزدیک بررسی شده و هماهنگی میان اداره زراعت و باشنده‌گان محل برای حل مشکلات موجود تقویت گردد.

Latest news

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

Wed, Aug 11 2021 5:29 PM
Background image

Holding a Meeting on Collecting Horticultural Products

Asad 20; August 11, 2021
A meeting on how to collect horticultural products was held at the Ministry of Agriculture campus with presence of Shirshah Amiri, deputy minister of. . .

Mon, Aug 09 2021 2:12 PM
Background image

The first phase of Daikundi Valley Natural Resources Management Project completed

Asad 18: August 9, 2021
The Forest Rehabilitation Project, which was started by Directorate of Agriculture in cooperation with Aga Khan Foundation on May 1, 2019 to boost ecosystem has. . .

BACK TO NEWS