پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری 45 سیستم آبیاری قطره‌ای می‌سازد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری 45 سیستم آبیاری قطره‌ای می‌سازد

۲۴جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال مالی ۱۴۰۰ از طریق طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP، به منظور مدیریت بهتر آب در مزرعه، ۴۵ سیستم آبیاری قطره‌ای را در شش ولایت می‌سازد.
این سیستم‌های آبیاری قطره‌ای در ولایت‌های میدان وردک، لوگر، خوست، کنر، لغمان، و ننگرهار ساخته می‌شود.
آبیاری قطره‌ای نوعی از سیستم‌های آبیاری موضعی یا میکرو می‌باشد که در آن، آب را با فشار کم از روزنه‌ یا وسیله‌ای به نام قطره چکان به ریشه گیاهان می‌رساند. در این روش آب به آهستگی در پای گیاه ریخته می‌شود که موجب صرفه‌جویی و افزایش بازدهی آبیاری می‌گردد. در سیستم آبیاری قطره‌ای آب از شبکه شیرها، لوله‌ها و قطره چکان‎‌‌ها عبور می‌‌نماید. سیستم آبیاری قطره‌ای می‌تواند از انواع روش‌های آبیاری دیگر مانند آبیاری سطحی و بارانی کاراتر باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۸:۵۸
Background image

ارزیابی منطقه آب‌پوده در بادغیس به‌منظور بررسی وضعیت ماهی‌ها و حفاظت از منابع طبیعی

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی تخنیکی از آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، از منطقه آب‌پوده ولسوالی جوند دیدن کرده و وضعیت ماهی‌ها و شرایط طبیعی این منطقه. . .

BACK TO NEWS