دیدار از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری: تأکید وزیر زراعت به ارائه خدمات بهتر به مردم

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۵۱
دیدار از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری: تأکید وزیر زراعت به ارائه خدمات بهتر به مردم

۱۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری وزارت زراعت دیدار کرد.
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت در دیدار وزیر زراعت از ریاست‌های مربوط این معینیت، راجع به کارهای این بخش وزارت معلومات داد.
سپس وزیر زراعت به کارمندان ریاست‌های مالی، تدارکات و اداری هدایت داد تا به مردم خدمات را به گونه‌ی بهتری ارائه کنند.
آقای احدی در این دیدارش از کارمندان خواست تا نظم حاضری و دیگر مقرره‌های اداره را به گونه‌ی بهتر رعایت و پی‌گیری کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۵:۸
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم و جو همراه با کود کیمیاوی برای ۳۰ دهقان پیشگام در جوزجان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری، برای ۳۰ دهقان پیشگام در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۵:۴
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی خاص ارزگان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، همکاری تخنیکی مؤسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۵:۱
Background image

افتتاح پروژه بازسازی شبکه زهکشی برای احیای بیش از ۸۰۰۰ جریب زمین زراعتی در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه بازسازی شبکه زهکشی در قریه قره‌تپه ولسوالی درقد ولایت تخار با هدف مدیریت بهتر آب و احیای زمین‌های زراعتی افتتاح و کار عملی آن آغاز شد.
این پروژه با حضور نمایندگان. . .

BACK TO NEWS