پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، ۴۵ ذخیره‌گاه آب می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۵۲
HVCDSP

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نظر دارد تا از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، در سال مالی ۱۴۰۰ در نُه ولایت کشور ۴۵ ذخیره‌گاه آب بسازد.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق بانک انکشاف آسیایی ADB تمویل می‌شود.
مسوولان آن می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌های آب زراعتی در ولایت‌های غزنی، پکتیا، پکتیکا، وردک، لوگر، خوست، لغمان، کنر و ننگرهار اعمار خواهند شد. به گفته‌ی این مسوولان، برای هر ولایت پنج ذخیره‌گاه آب در نظر گرفته شده است.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۰۰ تا ۸۰۰ مترمکعب آب را خواهد داشت. با استفاده از این ذخیره‌گاه‌ها، آب زراعتی ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی تامین خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم  در ولسوالی آبشار پنجشیر

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست  زراعت، آبیاری  و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی آبشار از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم در قریه لاله‌خیل در قریه دوست‌علی این ولسوالی نظارت کردند.
در. . .

بازگشت به خبرها