نشست پنج روزه پروژه اقتصاد زراعتی "امید" آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۸:۳۰
د "امید" د کرنيز اقتصاد د پروژې پنځه ورځنۍ غونډه پيل شوه

۳ حوت ۱۳۹۹
نشست پنج روزه پروژه‌ی مشترک اقتصاد زراعتی امید "OMAID"، به صورت آنلاین با حضور داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و با اشتراک نماینده‌گان بانک جهانی، وزارت صنعت و تجارت و وزارت مالیه آغاز شد.
مسایلی چون تدارکات، مالی و چگونه‌گی تطبیق پروژه بحث این پنج روز خواهد بود و در پایان میان چهار نهاد، تفاهم‌نامه امضا می‌شود.
وزیر زراعت با سخنرانی‌اش، این نشست را افتتاح کرد و روی اهمیت این پروژه صحبت داشت.
همین گونه حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت نیز در این نشست گفت که وزارت زراعت در بخش پیش‌برنامه‌ها و تطبیق پروژه، در عالی‌ترین سطح همکار است.
 پروژه امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است.
در تطبیق این پروژه وزارت زراعت در بخش محصولات زراعتی و مصونیت غذایی کار می‌کند و وزارت صنعت و تجارت در بخش بازاریابی این محصولات فعالیت می‌کند
 پروژه‌ی اقتصاد زراعتی امید از سوی بانک جهانی با بودجه‌ی ۱۷۵ میلیون دالر در جریان پنج سال تطبیق می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۵:۸
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم و جو همراه با کود کیمیاوی برای ۳۰ دهقان پیشگام در جوزجان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری، برای ۳۰ دهقان پیشگام در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۵:۴
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی خاص ارزگان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، همکاری تخنیکی مؤسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۵:۱
Background image

افتتاح پروژه بازسازی شبکه زهکشی برای احیای بیش از ۸۰۰۰ جریب زمین زراعتی در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه بازسازی شبکه زهکشی در قریه قره‌تپه ولسوالی درقد ولایت تخار با هدف مدیریت بهتر آب و احیای زمین‌های زراعتی افتتاح و کار عملی آن آغاز شد.
این پروژه با حضور نمایندگان. . .

BACK TO NEWS