دیدار از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری: تأکید وزیر زراعت به ارائه خدمات بهتر به مردم

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۵۱
دیدار از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری: تأکید وزیر زراعت به ارائه خدمات بهتر به مردم

۱۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری وزارت زراعت دیدار کرد.
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت در دیدار وزیر زراعت از ریاست‌های مربوط این معینیت، راجع به کارهای این بخش وزارت معلومات داد.
سپس وزیر زراعت به کارمندان ریاست‌های مالی، تدارکات و اداری هدایت داد تا به مردم خدمات را به گونه‌ی بهتری ارائه کنند.
آقای احدی در این دیدارش از کارمندان خواست تا نظم حاضری و دیگر مقرره‌های اداره را به گونه‌ی بهتر رعایت و پی‌گیری کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۳۱
Background image

افزایش بیش از ۱۲ درصدی حاصلات املوک سرخ در ننگرهار

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و ارائه توصیه‌های زراعتی به باغداران، حاصلات املوک سرخ در شش ولسوالی این ولایت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۲۹
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی نادعلی ولایت هلمند

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری تخنیکی مؤسسه «اف‌جی‌ای» و حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۲۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون فراه و ریاست زراعت این ولایت

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنتون فراه و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت به‌منظور تقویت همکاری‌های علمی و مسلکی و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و عملی در بخش. . .

BACK TO NEWS