معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د اروزګان ولايت د کرنې رياست څخه ليدنه وکړه

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و فعالیت‌ها و عملکرد این ریاست را در بخش‌های مالی، اداری، تدارکات، عشر و زکات، تثبیت آنتن‌های مخابراتی و امور اراضی مورد ارزیابی قرار داد.
در این بازدید،  مولوی ندا محمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  نیز پیرامون فعالیت‌ها و روند جمع‌آوری عشر و زکات معلومات ارائه کرد.
مولوی نورالدین عمیر ضمن تأکید بر ارائه خدمات بهتر به شهروندان، از مسئولان و کارمندان ریاست زراعت اروزگان خواست تا با همکاری، هماهنگی و تلاش بیشتر، در راستای رسیدگی به مشکلات مردم و بهبود امور اداری و خدماتی، مسئولیت‌های خویش را به‌گونه مؤثر انجام دهند.
همچنان، معین مالی و اداری وزارت زراعت با مقام ولایت اروزگان دیدار کرد. در این دیدار، معاون والی اروزگان ضمن استقبال از هیئت وزارت زراعت، بر همکاری و هماهنگی همه‌جانبه اداره محلی با این وزارت تأکید کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۲:۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت روند کاری ریاست زراعت بلخ را بررسی کرد


۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ دیدن کرده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۱:۴۱
Background image

در بغلان حاصلات بادنجان رومی ۸ درصد افزایش یافته است


۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان امسال در مقایسه با سال گذشته حدود ۸ درصد افزایش یافته است. مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان می‌گویند که افزایش زمین‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۹
Background image

معین آبیاری و منابع طبیعی: پروژه‌های منظورشده آبیاری در ارزگان از ضایعات آب جلوگیری می‌کند

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی بازمحمد فیضان معین  آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت ارزگان با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها