ملاقات وزیر زراعت با مسوولان بانک جهانی در مورد فعالیت‌های پروژه ‌ EATS

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۵:۵
ملاقات وزیر زراعت با مسوولان بانک جهانی در مورد فعالیت‌های پروژه ‌ EATS

21 سرطان 1400
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با اما‌ن‌الله علم‌زی، مسوول پروژه‌های بانک جهانی در وزارت زراعت و شماری از مسوولان دیگر این بانک از طریق ویدیوکنفرانس در مورد فعالیت‌های پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و مسوولان پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی نیز شرکت داشتند.
دو طرف در این دیدار در مورد پروژه‌هایی که از سوی پروژه EATS با حمایت مالی بانک جهانی تطبیق می‌شود، صحبت کردند. در این دیدار فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی این پروژه بحث شده و هم‌چنان توزیع تخم‌های اصلاح شده، ساخت چک‌دم‌ها، ساخت ذخیره‌های آب، پروژه‌های آبیاری و سایر پروژه‌هایی که توسط پروژه EATS تطبیق می‌شود مورد بررسی قرار گرفت.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در این ملاقات گفت که برای رسیدن به هدف تعیین شده، پروژه‌ها باید به‌موقع و مؤثر تطبیق شوند.
پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی از سوی بانک جهانی و حکومت افغانستان به منظور مبارزه با پیامدهای منفی شیوع ویروس کرونا ایجاد شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۲۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون فراه و ریاست زراعت این ولایت

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنتون فراه و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت به‌منظور تقویت همکاری‌های علمی و مسلکی و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و عملی در بخش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۱۵
Background image

آموزش دهاقین و باغداران در سه ولسوالی ولایت پروان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به همکاری مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها در جریان هفته گذشته برنامه‌های آموزشی را برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۹:۴۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی به منظور برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری

نشستی به منظور ایجاد هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری، به سرپرستی مولوی احمدالله اتل رییس پلان و پالیسی و. . .

BACK TO NEWS