جلسه رهبری وزارت زراعت پیرامون مصرف بودجه‌ی انکشافی و تطبیق پروژه‌ها برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۱۷:۵۱
جلسه رهبری وزارت زراعت پیرامون مصرف بودجه‌ی انکشافی و تطبیق پروژه‌ها برگزار شد

۱۲ثور۱۴۰۰
جلسه‌ی رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی تطبیق پروژه‌ها، ارزیابی ریاست‌ها و پروژه‌ها بابت مصرف بودجه‌ی انکشافی و آماده‌گی‌ها برای خریداری گندم برگزار شد.
در این جلسه ابتدا عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، در مورد پلان‌های مالی و تدارکاتی پروژه‌ها، ریاست‌ها و هدف تعین شده برای مصرف بودجه‌ی انکشافی جزییات ارایه کرد.
هم‌چنین، داکتر انوارالحق وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که اولویت اساسی این وزارت تطبیق به موقع پروژه‌ها، تسریع ارایه خدمات و مصرف بودجه‌ی انکشافی براساس اهداف از قبل تعین شده است.
وزیر زراعت تاکید کرد که هيچ‌گونه تعلل و کم‌کاری در تطبیق پروژه‌ها قابل قبول نیست و با مسوولین باید برخورد اصولی صورت بگیرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۲۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون فراه و ریاست زراعت این ولایت

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنتون فراه و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت به‌منظور تقویت همکاری‌های علمی و مسلکی و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و عملی در بخش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۱۵
Background image

آموزش دهاقین و باغداران در سه ولسوالی ولایت پروان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به همکاری مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها در جریان هفته گذشته برنامه‌های آموزشی را برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۹:۴۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی به منظور برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری

نشستی به منظور ایجاد هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری، به سرپرستی مولوی احمدالله اتل رییس پلان و پالیسی و. . .

BACK TO NEWS